Tečaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PRO - Učenje španščine Španija, lekcije španščine Barcelona, Malaga, Madrid, Salamanca

Spanish language schools in Spain: Malaga, Barcelona, Salamanca, Granada, Marbella, Palma de Mallorca, Canet, O Grove, Sevilla, Prado, Denia, Queretaro, Frankfurt
Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay - Spanish language schools in Spain - Spanish courses in Spain
Cursos de Espańol en Espańa y Suramérica - Escuelas de espańol en Espańa, Argentina, Chile, México, Uruguay - aprender estudiar espańol en espańa
Ecole d´espagnol Espagne - Cours d´espagnol Barcelone, Canet, Salamanca, Malaga, Grenade
Spansk sprĺkskola i Spanien - Studera Spanska i Spanien - Kurser
Spansk Sprĺkkurs Spania, Sprĺkreiser til Spania, Spansk skole in Barcelona, skoler, Spanskkurs i Malaga, Barcelona
Spansk sprogskole i Spanien- Spansk kurser i Spanien - Lćre spansk - ESPAŃOL.PRO - Sprogrejse i Malaga, Barcelona, Salamanca, Granada - Spanske Sprogkurser in Spanien
Kursy španelštiny ve Španelsku - Jazykové kursy v zahranicí - španelské jazykové školy - ESPAŃOL.PRO - španelsky ve Španelsku a Mexiku, Argentinu - Jazykový kurs Španelsko
aprender espanhol em Espanha - cursos de espanhol em Espanha - escolas de espanhol em Espanha
Kursi ispanskogo jazika v ispanii - shkola ispanskogo Ispania
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
Spanisch lernen in Spanien - Spanischkurse - Sprachkurse - Sprachschulen - Sprachaufenthalte - Sprachreisen - Sprachurlaub
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo spagna america latina
Spaanse cursussen in Spanje - spaanse taal school - talscholen spanja
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii - szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj - Hiszpanski w Hiszpanii - Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii
Espanjan Kurssi - Espańol.pro - Opi espanjaa Espanjassa - espanjan kursseja, Espanja
Spaenskunám á Spáni, í Mexíkó
Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PRO - Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine Barcelona, Malaga, Salamanca, Granada, Cadiz, Madrid, Alicante, Denia, Marbella, Palma de Mallorca, Buenos Aires, Valladolid
Kursove po ispanski v Ispania - nauchi ispanski Ispania
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje

Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PRO - Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine Barcelona, Malaga, Salamanca, Granada, Cadiz, Madrid, Alicante, Denia, Marbella, Palma de Mallorca, Buenos Aires, ValladolidKje bi se najraje ucili tujega jezika?
Na kaksen nacin pa?

Mi vemo, da je najboljsi in najucinkovitejse naucimo jezika v drzavi, kjer jezik zivi, kjer se jezik govori in pise. Sicer pa, zakaj ne bi zdruzili prijetno s koristnim in se tudi zabavali. Popolna kombinacija, ki postaja z leta v leto popularnejsa.

Galicija, Kastilija, Katalonija in Andaluzija; to so ene od najcudovitejsih regij Spanije in tu, v nasih solah, ze vrsto let ponujamo jezikovne tecaje.Torej, na eni strani v znanih univerzitetnih mestih z bogato kulturno in zgodovinsko vrednostjo, po drugi strani pa se lahko odlocite za bivanje ob morju, direktno ob plazi, kjer so pogoji za pocitnice in ucenje spanscine hkrati, idealni.

 

Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PRO - Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine Barcelona, Malaga, Salamanca, Granada, Cadiz, Madrid, Alicante, Denia, Marbella, Palma de Mallorca, Buenos Aires, ValladolidTenerife Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROPalma de Mallorca Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROTecaji španskega jezika Ibiza v Španiji, Španska jezikovna šola v ŠpanijiTecaji španskega jezika Barcelona v Španiji, Španska jezikovna šola v Španijialicante Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROŠpanšcina Cadiz - Tecaji španskega jezika v Španiji Cadiz - Španska jezikovna šola v ŠpanijiPrado del Rey Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROTecaji španskega jezika Cordoba v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji CordobaŠpanšcina Malaga - Tecaji španskega jezika v Španiji Malaga - Španska jezikovna šola v ŠpanijiGranada Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PRODenia Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROMadrid Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROSalamanca Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROBilbao Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROŠpanšcina Santander - Tecaji španskega jezika v Španiji Santander - Španska jezikovna šola v ŠpanijiO Grove Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROŠpanšcina Santiago de Compostela - Tecaji španskega jezika v Španiji Santiago de Compostela - Španska jezikovna šola v ŠpanijiValencia Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROMarbella Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PROSevilla Tecaji španskega jezika v Španiji - Španska jezikovna šola v Španiji - ESPAŃOL.PRO

 

Nase sole se nahajajo v Spani (Alicante, Almuńecar, Barcelona, Bilbao, Cádiz, Córdoba, Denia, Granada, Ibiza, Madrid, Málaga, Marbella, O Grove, Palma de Mallorca, Prado del Rey, Salamanca, Santander, Santiago de Compostela, Sevilla, Tenerife, Valencia, Valladolid), v Mexíkó (Guadalajara), Chile (Santiago de Chile, Vińa del Mar), Costa Rica (Heredia, Samara), Uruguay (Montevideo) og Argentina (Buenos Aires, Cordoba).

 

Galicija, velikokrat omenjena kot “zeleni sever”, lezi v severozahodnem kotu Iberskega polotoka. Znana je predvsem po nekaterih znacilnih pokrajinskih karakteristikah, kot so fjordom podobni prelivi, z gozdovi prekrita gricevja in osamljene plaze, zascitene s starodavnimi keltskimi utrdbinami.

To je dezela, ki je se vedno globoko prezeta s podezeljsko, starodavno tradicijo. Po eni strani dezela vrazeverja, duhov in magije ter vsemi rituali povezani z njimi, po drugi, bolj prakticni strani pa je to obmocje znano predvsem po svojih slavnih ribjih in nasploh morskih jedeh, po bogati vinski kulturi, cudovitih obalah in po izredno prijaznih in gostoljubnih prebivalcih.

Mediteranska obala in z njo Andaluzija, pa ponujata popolnoma drugo, bolj “tipicno spansko” podobo: vroce in strastno. Bikoborbe in “sevillanas” (ples), male bele vasice, s soncem prezeto hribovje in bogata zapuscina dolgo vladajocih mavrskih kraljev, dajejo regiji cisto poseben znacaj.

V starodavnih mestih, kot so Malaga, Sevilla in Granada, carobnost ze dolgo pozabljenih stoletij v trenutku ozivi in vam sledi na vsakem koraku.

To je tudi dezela nasprotij: tu skupaj zivi spansko in arabsko, bogato in revno, tu najdete 500km plaz in obenem 3500 metrske zasnezene vrhove Sierre Nevade in tu se lahko do jutra zabavate v soju luci najnovejse, najbolj “in” diskoteke ali pa se odlocite in greste iskati mir v odrocne gorske vas.

Spoznati Spance in prakticirati na novo pridobljeno znanje spanscine, tu ni noben problem, kajti Spanci so tako odprti, prijateljski in sprosceni ljudje, da se vcasih zazdi vse skupaj kar prelahko. Preziveti popoldneve na soncu in kramljati v enem od mnogih privlacnih barov, pubov ali cafejev, ki jih najdete povsod v nasih mestih, to je zivljenje.
V nasih jezikovnih tecajih ucimo moderno spanscino za vsak dan, s poudarkom na komuniciranju. Tako se lahko pri nas tudi popoln zacetnik v izredno kratkem casu znajde in izrazi v pomembnih in kocljivih situacijah. Poleg tecaja pa ponujamo se mnogo kulturnih in prostocasnih aktivnosti, ker menimo, da ucenje jezika ni omejeno le na ucenje v razredu. Tako med drugim ponujamo tudi ekskurzije do pomembnejsih lokalnih posebnosti, izlete z ladjo, razne debate, oglede filmov in tipicne spanske “fiestas”.

Ker so vse nase sole majhne, vam ponujamo oseben pristop in sprosceno okolje  pa tudi moznost pobljiznjega spoznavanja prebivalcev. Menimo, da mora biti ucenje jezika tudi zabavno.

Skupno delo, strokovno znanje in izkusenost, s tem se ponasajo nase sole, zato vam lahko hkrati nudimo visoko stopnjo znanja in veliko prostocasnih dejavnosti, po zelo konkurencnih cenah.

 

Nastanitev


Nastanitev, ki vam jo da na voljo sola, je opcionalna in na vaso zeljo lahko rezervirate tecaj samostojno, brez nastanitve. Alternativno pa lahko spremljevalci tecajnika, ne da bi se sami udelezili tecaja, rezervirajo samo sobo. Soba se lahko zasede na dan prihoda (v nedeljo) in zapustiti jo je treba do 12:00 na zadnjo soboto tecaja.

1. Udobna in prostorna stanovanja, ki jih delite z drugimi tecajniki. Vsako stanovanje ima vec eno ali dvoposteljnih sob, dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico s toplo vodo. Vsa stanovanja so popolnoma opremljena, vkljucno s posteljnino in kuhinjskimi pripomocki. Ta metoda nastanitve zagotavlja tako samostojnost kot tudi osebni stik in stanovanja v O Grovu imajo v poletnem casu to prednost, da ga lahko delite s spanskimi studenti in tako ves cas vadite svojo spanscino.

2. lahko vam omogocimo nastanitev pri skrbno izbranih spanskih druzinah s polpenzionom (soba, zajtrk in kosilo ali vecerja). Priporocamo vam, da izkoristite priloznost in vsaj enkrat dnevno jeste z njimi, saj so za spansko druzinsko zivljenje dnevni obroki zelo pomemben obred, seveda pa bo to pripomoglo pri razvijanju vasih jezikovnih spretnosti in sposobnosti. Ce si zelite taksno nastanitev, nas morate o tem predhodno obvestiti, kajti prostori so omejeni.

3.Ce si zelite nastanitve hotelu ali penzionu, vam lahko pomagamo izbrati in rezervirati sobo. Pozanimajte se za posebno individualno ponudbo.

 

Prostocasne in kulturne aktivnosti


Na vseh solah organiziramo vec razlicnih in zanimivih prostocasnih in kulturnih aktivnosti. Udelezba je prostovoljna in brezplacna. Prevozi in zabava niso vkljuceni v ceno tecaja.

 • Zabava, veceri in pikniki s tipicnimi regionalnimi jedmi in vinom.
 • Sportne aktivnosti: odbojka, nogomet, kosarka, vodeni hajki z namenom raziskovanja okolice.
 • Predstavitve in ogled najnovejsih spanskih in juznoameriskih filmov
  Predstavitve aktualnih in zgodovinskih tem.
 • Izleti v kino, na trznice in do raznih znamenitosti v malih skupinah
 • Med vikendi organiziramo ekskurzije in vodene obiske do najpomembnejsih lokalnih znamenitosti

Za dodatne, bolj natancne informacije in nasvete glede aktualnih dogodkov in lokalnih festivalov, se lahko obrnete na solsko pisarno.

 

 

 

 

Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina :: Scolile de limba straina in Spania si in America Latina

Espańol.pro
is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German
French / Italian courses

 

SPANISH IN SPAIN

Spanish courses in Alicante
Spanish courses in Almuńecar
Spanish courses in Barcelona
Spanish courses in Bilbao
Spanish courses in Cadiz
Spanish courses in Cordoba
Spanish courses in Denia
Spanish courses in Granada
Spanish courses in Ibiza
Spanish courses in Madrid
Spanish courses in Malaga
Spanish courses in Marbella
Spanish courses in O Grove
Spanish courses in Palma de Mallorca
Spanish courses in Prado del Rey
Spanish courses in Salamanca
Spanish courses in Santander
Spanish courses in Santiago de Compostela
Spanish courses in Sevilla
Spanish courses in Tenerife (El Puerto de la Cruz)
Spanish courses in Valencia
Spanish courses in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina
  Spanish courses in Buenos Aires
  Spanish courses in Córdoba
Spanish in Costa Rica
  Spanish courses in Heredia
  Spanish courses in Samara
Spanish in Chile
  Spanish courses in Santiago de Chile
  Spanish courses in Valparaíso
  Spanish courses in Vińa del Mar
Spanish in Ecuador
  Spanish courses in Quito
Spanish in Mexico
  Spanish courses in Guadalajara
  Spanish courses in Queretaro
  Spanish courses in Playa del Carmen
  Spanish courses in Puerto Vallarta
Spanish in Uruguay
  Spanish courses in Montevideo

 

Join us on Facebook!

facebook.com/Language.courses.worldwide

 

 

 

 

ENGLISH COURSES www.english-worldwide.com // GERMAN COURSES www.sprich-deutsch.de // ITALIAN COURSES www.italianoitaliano.es // Online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
07/03/18