Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaans
Spanish courses in Spain, Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay, Spanish language schools in Spain
Spanisch lernen in Spanien, Spanischkurse Spanien, Sprachkurse Spanien, Sprachschulen in Spanien, Sprachaufenthalte Spanien, Sprachreisen Spanien, Sprachurlaub Spanien
Cursos de Español en España y Suramérica, Escuelas de español en España, Argentina, Chile, México, Uruguay, Aprender estudiar español en España
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii, szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj, Hiszpanski w Hiszpanii, Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii, wyjazdy jezykowe Hiszpania
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo Spagna America Latina
Cours d'espagnol en Espagne, écoles d'espagnol en Espagne, étudier l'espagnol en Espagne, Apprendre l'espagnol en Espagne
Spaanse cursussen in Spanje, spaanse taal school, talscholen Spanja
Kursy španelštiny ve Španelsku, Jazykové kursy Španelsko, španelské jazykové školy, španelsky ve Španelsku, Jazykový kurs Španelsko
Espanjan kielen kursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, espanjan kielen koulut
Spansk Språkkurs Spania, Språkreiser til Spania, Spansk skole in Spania, skoler, Spanskkurs i Spania
Spansk sprogskole i Spanien, Spansk kurser i Spanien, Lære spansk Spanien, Sprogrejse i Spanien, Spanske Sprogkurser i Spanien
Spansk språkskola i Spanien, Studera Spanska i Spanien Intensiva spanska språkkurser i Spanien och Sydamerika, Spansk språkskola i Spanien, CSN Lär dig prata spanska
Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji, Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine v Španiji
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje
Kursove po ispanski v Ispania, nauchi ispanski Ispania
cursos de espanhol em Espanha, escolas de espanhol em Espanha, aprender espanhol em Espanha
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
Kursi ispanskogo jazika v Ispanii, shkola ispanskogo Ispania
Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina

Spaans cursussen in Spanje
& Latijns Amerika

Spaanse cursussen in Sevilla Spanje, Spaanse scholen Sevilla Spanje, Spaanse taalcursus Sevilla, Spaanse taalschool Sevilla, Spaans leren in Sevilla Spanje

Spaanse taalschool in Seville


Spaanse cursussen in Sevilla Spanje, Spaanse scholen Sevilla Spanje, Spaanse taalcursus Sevilla, Spaanse taalschool Sevilla, Spaans leren in Sevilla SpanjeOnze taalschool bevindt zich in het hart van Sevilla, een charmante historische stad met 800,000 inwoners en de hoofdstad van Andalusië, de zuidelijke regio van Spanje. De school ligt in een voetgangersstraat in het levendigste winkelcentrum van de stad. De school bevindt zich in een gebouw van 3 verdiepeingen, een recent geronoveerd, traditioneel seviliaans huis, met heledere lokalen en een dakterras.

Onze Spaanse cursussen worden erkend door het prestigieuse Instituto Cervantes en door CEELE, een algemeen kwaliteitscertificaat voor Spaans als een vreemde taal.

Al onze leraren zijn in het bezit van een universitair diploma en hebben uitgebreide ervaring en specifieke training in het onderwijzen van spaans als een vreemde taal.

Wij geven spaanse lessen in kleine groepen (max. 10 personen per groep, gemiddeld 7). Met een maximum capaciteit van 60 studenten, kennen wij alle studenten bij hun voornaam en wij geven persoonlijke aandacht op alle niveaus, inclusief leraren advies, accomodatie, vliegveldtransfers en reisinformatie.

 

>> Spaanse cursussen in Sevilla / Spanje

 


Seville & Culturele en Vrijetijdsactiviteiten


Spaanse cursussen in Sevilla Spanje, Spaanse scholen Sevilla Spanje, Spaanse taalcursus Sevilla, Spaanse taalschool Sevilla, Spaans leren in Sevilla SpanjeSevilla ligt op de oever van de Guadalquivir rivier en is de hoofdstad van Andalusië. Hhet is altijd één van de favoriete toeristische bestemmingen van Spanje geweest. Het warme klimaat, dat 3000 zonuren per jaar garandeert en de vruchtbaarheid van het land trokken oude volkeren zoals de  Phoeniciërs, de Carthagen, en de Tartaren aan, die het Hispalis noemden. Later hebben de Romeinen en vooral de Moren en de Christenen hun sporen nagelaten in de vorm van een groot aantal monumenten en historische gebouwen uit verschillende periodes.

Ondanks de bijna arrogante verandering in een modern handelscentrum is de "Schoonheid van Andalusië" ook bekend en blijft het het hart en de ziel van Spanje. Het blijft als geen ander vasthouden aan oude gewoontes en wereldberoemde stereotypes over Spanje. Kleur, stieregevechten, "echte" flamenco, en de onbezorgde manier van leven. Het ontelbare aantal "fiestas", vooral Semana Santa (Heilige Week), en de Feria de Abril (April Festival) zijn de beroemdste, maar niet de enige, voorbeelden van deze tradities.

Maar de stad wordt niet alleen betoverd door de kleurrijke "fiestas;" dansen, theaters, muziek festivals, concerten, flamencoshows, maar ook door musea en kunsttentoonstellingen. Het culturele aanbod is bijna eindeloos. Een korte wandeling door de oude stad is opzich al een culturele ervaring. Je kunt het zelf ervaren door te wandelen over de oever van de Guadalquivir rivier,richting de oude stad, langs de Torre del Oro (de Gouden Toren), de kathedraal en de Giralda, symbool vande stad. Verlies jezelf in de nauwe straten van de oude joodse wijk Santa Cruz, en steek over naar de Reales Alcázares (Koninklijk Fort), loop het prachtige Alfonso XIII Hotel voorbij en de oude "Koninklijke Tabak Fabriek" naar Plaza de España en het Parque María Luisa. Als je toch bezig bent, bezoek dan gelijk de wijk Triana, de buurt die gezien wordt als de geboorteplaats van flamenco.

Het einde van de dag hoeft niet het einde van het feest te betekenen. In tegendeel, Sevillianen genieten vande nacht met een kop koffie, een drankje, een goed glas wijn of fris en ekele "tapas" in  een van de vele bars en bodegas in de stad. En voor wie er graag een lange nacht van maakt heeft de stad een groot aantal cafés en disco´s, die open zijn tot het ochtendgloren.

Spaanse cursussen in Sevilla Spanje, Spaanse scholen Sevilla Spanje, Spaanse taalcursus Sevilla, Spaanse taalschool Sevilla, Spaans leren in Sevilla SpanjeOnze school in Sevilla verschaft informatie over optredens en evenementen die plaatsvinden in de stad, inclusief tentoonstellingen, theater, concerten, opera en ieder ander cultureel evenement dat de moeite waard is.

We organiseren ook uitwisselingsfeestjes, uitjes naar de hippe plaatsen van de stad en, als het mogelijk is, bezoeken aan lokale Andalusische feesten.

De rijke kunstzinnige, culturele en geografische erfenis maken Andalusië tot een eerste klas toeristische bestemming. Kilometers ongerepte stranden, bergen, nationale parken en wintersport gebieden wachten op je.

Haal het beste uit je verblijf en beleef de belangrijkste attracties van de regio. Deze bezoeken zitten niet bij de cursusprijs inbegrepen, maar hebben een redelijke prijs. In ieder geval zullen wij je voorzien van gedtailleerde informatie als je liever je eigen reisplannen maakt.

Enkele recent georganiseerde excursies:

  • Granada, twee uur rijden van Sevilla, met hoogtepunten zoals het wereldberoemde Alhambra en het Sierra Nevada ski-resort, een pardijs voor skiërs.
  • Cordoba, slechts 30 minuten van Sevilla met de AVE hoge snelheidstrein, was de hoofdstad van de Caliphate gedurende de periode van Arabische heerschappij over het Iberisch schiereiland.
  • Costa de la Luz, een uur rijden van Sevilla, bezit indrukwekkende witte zandstranden.
  • Jerez de la Frontera, hoofdstad van de beroemde sherry-regio en hoofdkwartier van de Koninklijke Andalusische School voor de Paardrijkunst.
  • Coto de Doñana Nationaal Park, gesitueerd aan de monding van de Guadalquivir rivier, het belangrijkste ecosysteem van Europa.

 

Accommodatie in Seville


Spaanse cursussen in Sevilla Spanje, Spaanse scholen Sevilla Spanje, Spaanse taalcursus Sevilla, Spaanse taalschool Sevilla, Spaans leren in Sevilla SpanjeOnze school biedt verschillende mogelijkheden, die allen voldoen aan onze strenge kwaliteitsstandaard. Het terrein wordt regelmatig geïnspecteerd en iedere student vult een kwaliteitsenquête in na hun verblijf. Het verblijf begint op de zondag voor het begin van de cursus en eindigt de zaterdag na de cursus.

Er is een beperkt aantal 2 persoonskamers voor een voordelige prijs voor twee personen die samen boeken.

1) Gastgezin
Een ideale manier om de taal te oefenen en de spaanse cultuur te beleven. Deze optie biedt je een individuele kamer op basis van half pension, bestaand uit ontbijt en 1 maaltijd (lunch of diner). Ook wordt een maal per week het beddengoed verschoond. Je kunt ook kiezen voor vol pension (3 maaltijden per dag).

2) Gedeelde flat
Als je de voorkeur geeft aan meer onafhankelijkheid, dan is de beste mogelijkheid een kamer in een gedeelde flat te huren.Je deelt gemeenschappelijke ruimtes zoals keueken, woonkamer, en badkamer en je helpt met het schoonmaken. De flat is eenvoeudig, maar volledig uitgerust.

3) School’s apartment
Large four-bedroom apartment, set in a picturesque square, just a few minutes walk from the school. Rooftop views of the Cathedral and Giralda. All bedrooms air-conditioned. Exclusively for our students.

4) Luxury Residence
Single or double room in a renovated house with 11 air-conditioned bedrooms, weekly change of bed linen. Daily menu/laundry available (not included in price). Free Internet access 5 mins walk from our school.
 

3) Residentie
Deze mogelijkheid geeft je volledige onafhankelijkhied, terwijl het je tegelijkertijd toestaat andere studenten te leren kennen. Je deelt gemeenschappelijke ruimtes en je bereidt je eigen maaltijd. Gesitueerd in een gebouw met 8 of meer slaapkamers, er wordt dagelijks schoongemaakt en het beddengoed wordt wekelijks verschoond.

 

 

>> Spaanse cursussen in Sevilla / Spanje

 

 

 

Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaansEspañol.pro is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German / French / Italian courses

 

SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE

Spaans Cursus in Alicante / Spaans Cursus in Almuñecar / Spaans Cursus in Barcelona / Spaans Cursus in Bilbao / Spaans Cursus in Cadiz / Spaans Cursus in Córdoba / Spaans Cursus in Denia / Spaans Cursus in Granada / Spaans Cursus in Ibiza / Spaans Cursus in Madrid / Spaans Cursus in Malaga / Spaans Cursus in Marbella / Spaans Cursus in O Grove / Spaans Cursus in Palma de Mallorca
Spaans Cursus in Prado del Rey / Spaans Cursus in Salamanca / Spaans Cursus un Santander / Spaans in Santiago de Compostella / Spaans Cursus in Sevilla
Spaans Cursus op Tenerife / Spaans Cursus in Valencia / Spaans Cursus in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina / Spanish in Costa Rica / Spanish in Chile / Spanish in Mexico / Spanish in Uruguay

ENGLISH COURSES
www.english-worldwide.com
GERMAN COURSES
www.sprich-deutsch.de
ITALIAN COURSES
www.italianoitaliano.com
ONE-TO-ONE COURSES online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
24/01/17