Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaans
Spanish courses in Spain, Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay, Spanish language schools in Spain
Spanisch lernen in Spanien, Spanischkurse Spanien, Sprachkurse Spanien, Sprachschulen in Spanien, Sprachaufenthalte Spanien, Sprachreisen Spanien, Sprachurlaub Spanien
Cursos de Español en España y Suramérica, Escuelas de español en España, Argentina, Chile, México, Uruguay, Aprender estudiar español en España
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii, szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj, Hiszpanski w Hiszpanii, Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii, wyjazdy jezykowe Hiszpania
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo Spagna America Latina
Cours d'espagnol en Espagne, écoles d'espagnol en Espagne, étudier l'espagnol en Espagne, Apprendre l'espagnol en Espagne
Spaanse cursussen in Spanje, spaanse taal school, talscholen Spanja
Kursy španelštiny ve Španelsku, Jazykové kursy Španelsko, španelské jazykové školy, španelsky ve Španelsku, Jazykový kurs Španelsko
Espanjan kielen kursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, espanjan kielen koulut
Spansk Språkkurs Spania, Språkreiser til Spania, Spansk skole in Spania, skoler, Spanskkurs i Spania
Spansk sprogskole i Spanien, Spansk kurser i Spanien, Lære spansk Spanien, Sprogrejse i Spanien, Spanske Sprogkurser i Spanien
Spansk språkskola i Spanien, Studera Spanska i Spanien Intensiva spanska språkkurser i Spanien och Sydamerika, Spansk språkskola i Spanien, CSN Lär dig prata spanska
Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji, Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine v Španiji
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje
Kursove po ispanski v Ispania, nauchi ispanski Ispania
cursos de espanhol em Espanha, escolas de espanhol em Espanha, aprender espanhol em Espanha
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
Kursi ispanskogo jazika v Ispanii, shkola ispanskogo Ispania
Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina

Spaans cursussen in Spanje
& Latijns Amerika

Spaanse cursussen Salamanca Spanje, Spaanse scholen in Salamanca Spanje, Spaanse taalcursus Salamanca spaans leren Salamanca

Spaanse cursussen Salamanca Spanje, Spaanse scholen in Salamanca Spanje, Spaanse taalcursus Salamanca, spaans leren SalamancaIn Salamanca, Spanje kun je kiezen uit 2 Spaanse taalscholen:

- Salamanca-Centro (Oude stad) bevindt zich in een historisch gebouw, op slechts 5 minuten loopafstand van Plaza Mayor. Het is recent gerestaureerd, en de school is uitgerust met de nieuwste technologie; lokalen met air conditioning, een video- en vergaderruimte, bibliotheek en informatieruimte met gratis toegang tot het internet. Er is ook een ruim afgesloten terras met een typisch Castilliaanse put waar je kunt ontspannen met een kop koffie en kletsen met vrienden gedurende de pauzes. De school wordt omgeven door monumenten, restaurants en caffetaria´s  waar de studenten kunnen ontbijten met hun leraren, of de heerlijke spaanse "tapas" kunnen proeven, of waar ze op kunnen gaan in het bruisende sociale leven en nachtleven (de beroemde "movida") van Salamanca.

- Salamanca-Garrido Dit is een kleine open school die gedurende het hele jaar Spaanse cursussen met zeer persoonlijke aandacht aanbiedt. De school bevindt zich op slechts 10 minuten van Plaza Mayor. Er zijn 5 leslokalen en, nieuw, 1 audiovisueel lokaal met een groot scherm en gratis internettoegang.

 

>> Spaanse cursussen in Salamanca / Spanje

 

Salamanca & Activiteiten


Spaanse cursussen SalamancaSpanje, Spaanse scholen in Salamanca Spanje, Spaanse taalcursus Salamanca, spaans leren SalamancaStaand op drie heuvels, lijken de torens van Salamanca bezoekers te verwelkomen vanaf het moment dat zij in zicht komen. De gloeiende zandsteen van de stad geeft een zeer speciaal licht, wat de hele stad een unieke atmosfeer geeft.

De stad ligt op de rivieroever van de Tormes. Deze oude castiliaanse stad bivindt zich op 200km van Madrid en op slechts 90km van Portugal.

Columbus, Cervantes en Unamuno hebben allen hier gewoond, en Francisco de Rojas werd binnen deze muren geïnspireerd voor zijn beroemde werk, "La Celestina"s.

Het oude centrum van de stad hoort sinds 1988 bij het Werelderfgoed van de UNESCO. De overeind gebleven gebouwen behoren tot de romaanse stijl en de gotiek, maar toch vooral de bloeitijd van de Spaanse renaissance. Het ademt volgens de bewoners van de agglomeratie eromheen, de studenten en de vele toeristen de intimiteit van een dorp.

De stad biedt een groot scala aan activiteiten. Je kunt veel kunst en sculptuur tentoonsteelingen bezoeken. Er zijn ook musea zoals La Casa Lis. Je kunt ook naar het theater concerten, lezingen etc. Bovendien biedt onze school ieder maand een gedetailleerd activiteiten programma aan. Deze activiteiten zijn meestal gratis:

 • Spaanse cursussen Salamanca Spanje, Spaanse scholen in Salamanca Spanje, Spaanse taalcursus Salamanca, spaans leren SalamancaEen begeleide tocht door de stad op de eerste dag van de maand.
 • Iedere week vier Spaanse films.
 • Sport activiteiten (tennis, bowling, squash, basketbal, voetbal).
 • Bordspellen (schaken, kaarten, trivial pursuit, ...).
 • Iedere week een feest in een lokale bar-disco met een gratis consumptie. (Salamanca centro)
 • Iedere week vier lezingen (kunst, geschiedenis, literatuur, Spaanse regios). (Salamanca centro)
 • Het gebruik van Internet op de school iedere dag.

En een aantal activiteiten tegen een kleine extra prijs:
Een afscheidsdiner op de laatste dag van ieder maand.
Lessen in traditioneel Spaanse dansen.
Weekend excursies naar Toledo, Ávila, Madrid, Segovia, Zamora…

Gedurende het weekend bieden wij verschillende excursies naar verschillende steden in Spanje. De excursies worden begeleid door gidsen. excursies van een dag vinden plaats op zaterdag of op zondag. De prijzen voor deze excursies variëren van 20 tot 28 euros per persoon. Er zijn excursies van 2 of 3 dagen naar Portugal, Andalusië en Galicië. De prijzen variëren van 90 tot 170 euros en zijn inclusief bus, hotel met ontbijt en reisverzekering.

Natuurlijk zijn al deze activiteiten vrijwillig en je kunt deelnemen aan de activiteiten die je het meest aantrekken.

Gratis diensten voor onze studenten:

 • Spaanse cursussen Salamanca Spanje, Spaanse scholen in Salamanca Spanje, Spaanse taalcursus Salamanca, spaans leren SalamancaHet ontvangen van telefoontjes en faxen.
 • Gebruik van de kopieermachine.
 • Toegang tot het Internet (14 computers) voor dagelijks gebruik   in alle talen - karakters. (Salamanca centro)
 • Ziektekostenverzekering tijdens verblijf.
 • Excursies in het weekend tegen kostprijs.
 • Gratis bijles. (Salamanca centro)

Onze winkelkortingen (Salamanca centro)
Op de eerste dag van de cursus geven wij je een Studenten Identiteitskaart die je recht geeft op flinke kortingen (van 10% tot 20%) in:

Boekwinkels, fotowinkels, zwembaden, kappers, dansscholen, restaurants, bars, musea.

Je krijgt alleen korting bij ondernemingen die een overeenkomst met ons hebben bij het tonen van je kaart. In het programma, dat we je aan het begin van de maand tonen, staat een lijst met ondernemingen die een overeenkomst met onze school hebben.

 

Routebeschrijving naar de school in Salamanca: De snelste en meest directe manier van reizen is per vliegtuig naar Madrid. Vandaaruit vertrekken ieder uur van 7:00 to 22:00  bussen en treinen naar Salamanca. De reis van Madrid naar Salamanca duurt ongeveer 2 ½ uur. Gedurende deze reis zie je een zeer gevarieerd landschap. Je kunt ook per bus of trein naar Salamanca reizen als je afkomstig bent uit een Europees land. Er is een directe verbinding (met 2 reizen per week) door verschillende landen.
Samen met de bevestiging van de cursus sturen we je een kleine plattegrond met de lokatie van de school en een bus en treinschema van Madrid naar Salamanca.

 

Accommodatie


Spaanse cursussen Salamanca Spanje, Spaanse scholen in Salamanca Spanje, Spaanse taalcursus Salamanca, spaans leren SalamancaAccommodatie is een essentieel onderdeel van ons programma. Al onze families, flats, residenties en hotels bevinden zich in het centrum van de stad, op maximaal 10 minuten loopafstand van Plaza Mayor en de school. Alle opties hebben alles dat je nodig hebt om comfortabel te leven en te genieten van een prettig verblijf in Salamanca.

Als een student niet geheel tevreden is met de toegewezen accommodatie, om wat voor reden dan ook, moet hij/zij de secretaresse hiervan binnen drie dagen op de hoogte brengen en wij zullen snel een alternatief zoeken.

We bieden onze studenten verschillende soorten huisvesting in Salamanca gedurende de cursus:

1) Bij een Spaans gastgezin.
Alle families zijn zorgvuldig gekozen en wij verzekeren dat zij je goed zullen behandelen, met goede maaltijden en een schoon huis. je kunt kiezen uit een 1 of tweepersoonskamer op basis van half of vol pension. Studenten nemen hun eigen handdoeken mee. De familie zorgt voor beddengoed. Faciliteiten voor het wassen van de kleding zitten bij de prijs inbegrepen.

Leven bij een familie heeft verscheidene voordelen: je leert over de gebruiken, gastronomie, en de manier van leven door je eigen ervaring. leven met een familie geeft je de mogelijkheid je Spaans de hele dag te oefenen en tegelijker tijd breidt je je woordenschat uit en verbeter je je uitspraak. Kortom, het is de beste manier om volledig op te gaan in het Spaanse leven. Dit type ccommodatie wordt het hele jaar door aangeboden.
 

2) In een studenten residentie (Salamanca centro)
Onze school heeft haar eigen residentie in het centrum van Salamanca, op slecht 5 minuten loopafstand van Plaza Mayor en 10 minuten van de school. De residentie heeft 42 slaapkamers, twee- en eenpersoons, drie woonkamers, een terras en alle moderne faciliteiten. Je kunt kiezen uit 1 of 2 persoonskamers op basis van half of vol pension. Studenten nemen hun eigen handoeken mee. De residentie zorgt voor beddengoed. Wasfaciliteiten zitten bij de prijs inbegrepen.

Voordelen: In de residentie wonen studenten van verschillende nationaliteiten, wat ervoor zorgt dat studenten verrijkt worden met ervaringen en anekdotes van over de hele wereld.
 

Spaanse cursussen Salamanca Spanje, Spaanse scholen in Salamanca Spanje, Spaanse taalcursus Salamanca, spaans leren Salamanca3) In een gedeelde flat met andere studenten.
Deze flats hebben een 2-persoonskamer en 2 of 3 individuele kamers, een badkamer, keuken en woonkamer. Ze hebben centrale verwarming en warm water. Ze zijn uitgerust met de nodige meubels en maken je verblijf comfortabel en aangenaam. Alle slaapkamers hebben een bed, een kledingkast, een bureau en stoel, een kleine tafel en planken. De keuken is uitgerust met de nodige gebruiksvoorwerpen (potten, pannen, borden, glazen, etc.). Alle flats hebben een wasmachine en koelkast. In de woonkamer staat een grote eettafel, televisie, kast en bank. Studenten nemen hun eigen handdoeken mee. De school zorgt voor beddengoed. de flats worden minimaal 1 maal per week schoongemaakt door de school.

Voordelen: Omdat de flats gedeeld worden zul je snel vrienden maken. In een flat heb je meer vrijheid, maar tegelijkertijd is het een grote verantwoordelijkhied, een student moet koken, de flat schoonhouden en zich zo gedragen dat het prettig samen leven is.

4) In een studio apartement (minimum 4 weeks)

Dit zijn kleine apartementen voor 1 of 2 personen met een slaapkamer, een badkamer, en een Amerikaanse keuken in verbinding met een kleine woonkamer.

Als je hiervoor kiest moet je tijdig reserveren, want we hebben niet veel vrije studios.

5) In een hotel of hostel
We hebben een grote variëteit aan hotels en hostels van verschillende categoriën, prijzen en kwaliteit in Salamanca.

Als je voor deze mogelijkheid kiest moet je contact met ons opnemen en wij zullen je een lijst met mogelijkheden geven waaruit je kunt kiezen.
 

 

>> Spaanse cursussen in Salamanca / Spanje

 

 

Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaansEspañol.pro is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German / French / Italian courses

 

SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE

Spaans Cursus in Alicante / Spaans Cursus in Almuñecar / Spaans Cursus in Barcelona / Spaans Cursus in Bilbao / Spaans Cursus in Cadiz / Spaans Cursus in Córdoba / Spaans Cursus in Denia / Spaans Cursus in Granada / Spaans Cursus in Ibiza / Spaans Cursus in Madrid / Spaans Cursus in Malaga / Spaans Cursus in Marbella / Spaans Cursus in O Grove / Spaans Cursus in Palma de Mallorca
Spaans Cursus in Prado del Rey / Spaans Cursus in Salamanca / Spaans Cursus un Santander / Spaans in Santiago de Compostella / Spaans Cursus in Sevilla
Spaans Cursus op Tenerife / Spaans Cursus in Valencia / Spaans Cursus in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina / Spanish in Costa Rica / Spanish in Chile / Spanish in Mexico / Spanish in Uruguay

ENGLISH COURSES
www.english-worldwide.com
GERMAN COURSES
www.sprich-deutsch.de
ITALIAN COURSES
www.italianoitaliano.com
ONE-TO-ONE COURSES online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
24/01/17