Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaans
Spanish courses in Spain, Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay, Spanish language schools in Spain
Spanisch lernen in Spanien, Spanischkurse Spanien, Sprachkurse Spanien, Sprachschulen in Spanien, Sprachaufenthalte Spanien, Sprachreisen Spanien, Sprachurlaub Spanien
Cursos de Español en España y Suramérica, Escuelas de español en España, Argentina, Chile, México, Uruguay, Aprender estudiar español en España
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii, szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj, Hiszpanski w Hiszpanii, Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii, wyjazdy jezykowe Hiszpania
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo Spagna America Latina
Cours d'espagnol en Espagne, écoles d'espagnol en Espagne, étudier l'espagnol en Espagne, Apprendre l'espagnol en Espagne
Spaanse cursussen in Spanje, spaanse taal school, talscholen Spanja
Kursy španelštiny ve Španelsku, Jazykové kursy Španelsko, španelské jazykové školy, španelsky ve Španelsku, Jazykový kurs Španelsko
Espanjan kielen kursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, espanjan kielen koulut
Spansk Språkkurs Spania, Språkreiser til Spania, Spansk skole in Spania, skoler, Spanskkurs i Spania
Spansk sprogskole i Spanien, Spansk kurser i Spanien, Lære spansk Spanien, Sprogrejse i Spanien, Spanske Sprogkurser i Spanien
Spansk språkskola i Spanien, Studera Spanska i Spanien Intensiva spanska språkkurser i Spanien och Sydamerika, Spansk språkskola i Spanien, CSN Lär dig prata spanska
Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji, Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine v Španiji
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje
Kursove po ispanski v Ispania, nauchi ispanski Ispania
cursos de espanhol em Espanha, escolas de espanhol em Espanha, aprender espanhol em Espanha
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
Kursi ispanskogo jazika v Ispanii, shkola ispanskogo Ispania
Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina

Spaans cursussen in Spanje
& Latijns Amerika

Spaanse cursussen Marbella Spanje, Spaanse scholen in Marbella Spanje, Spaanse taalcursus Marbella spaans leren Marbella

Spaanse school in Marbella


Spaanse cursussen Marbella Spanje, Spaanse scholen in Marbella Spanje, Spaanse taalcursus Marbella, spaans leren MarbellaOnze Spaanse taalschool in Marbella werd gesticht in 1988 en bevindt zich in één van de meest emblematische en commerciële gebieden van Marbella. In het centrum van de stad, 5 minuten lopen van het strand. De school is ook goed te bereiken met de bus.

Our Spanish courses are accredited with the CEELE, a main quality certification for Spanish as a foreign language.

We hebben 8 heldere lokalen met een maximum van 8 studenten per groep, een grote receptie, gemeenschappelijke ruimte met een snack - en frisdrankautomaat, computerlokaal met internet toegang, audio visuele ruimte, etc. Alle ruimtes zijn uitgerust met air conditioning (koud en warm) om het verblijf van de studenten zo aangenaam mogelijk te maken.

De school bevindt zich op de bovenste verdieping van een gebouw met 3 verdipeingen. Er is een groot en zonnig terras van ongeveert 1.000 m2 met een prachtig uitzicht over de stad en de zee, waar de studenten ook hun lessen kunnen volgen (vooral in de  zomer).

Ons onderwijzend personeel is zeer competent en speciaal getraind in het onderwijzen van Spaans als een vreemde taal.

 

>> Spaans cursussen in Marbella Spanje

 

Marbella & activiteiten


Spaanse cursussenMarbella Spanje, Spaanse scholen in Marbella Spanje, Spaanse taalcursus Marbella , spaans leren MarbellaMarbella is een cosmopolite Spaanse stad in een van de mooiste en bruisendste gebieden van Spanje.

Het milde mediterrane klimaat met een groot aantal zonnige dagen per jaar, maken Marbella tot de beste plaats om te leven, sport te beoefenen, te ontspannen en Spaans te leren.

Meer dan 200.000 toeristen per jaar worden hier verwelkomt, wat Marbella maakt tot een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Spanje. Tegenwoordig bezitten bekende artiesten zoals Antonio Banderas & Melanie Griffith, Rod Stewart, Julio Iglesias, etc. een huis in Marbella.

Er zijn uitstekende sportfaciliteiten aanwezig: zeilen, windsurfen, paardrijden, tennis, hang-gliden, volleybal, etc en het ligt op slechts 2 uur van het ski resort in Granada.

Marbella staat ook bekend als een golfparadijs: Er is een groot aantal golfbanen met moderne faciliteiten van de hoogste kwaliteit.

Er is een rijke en gevarieerde gastronomie: studenten zullen genieten van "Paella, Gazpacho en "Pescaíto frito & Marisco", en ze zullen verrukt zijn van de wijnen van "Jerez & Manzanilla" en de beroemde "Sangría".

De internationale luchthaven van Malaga bevindt zich op 30 minuten rijden van Marbella, en er zijn vele vluchten van Malaga naar Madrid en andere grote Spaanse luchthavens.

Spaanse cursussen Marbella Spanje, Spaanse scholen in Marbella Spanje, Spaanse taalcursus Marbella , spaans leren MarbellaDe Spaanse school organiseert begeleide tochten door de stad en bezoeken aan musea, kerken en historische gebieden van Marbella, Malaga (Ubrique, Pueblos Blancos) of Gibraltar en naar omliggende steden zoals Sevilla, Granada, etc. de meeste zijn gratis en vinden plaats in de middag.

De school organiseert ook optionele weekend-excursies naar de hemelse stranden in Tarifa, naar historische gebouwen van Granada, Sevilla, Cordoba, Madrid en Barcelona, naar het mysterieuze  Marokko, etc. Deze worden aangeboden voor redelijke prijzen.

De school kan voorzien in de volgende speciale diensten:

 • Telefoonkaarten.
 • Studenten receptie.
 • Bibliotheek en videotheek.
 • Gratis Internet (ADSL verbinding).
 • Mogelijkheid email te versturen en ontvangen.
 • Mogelijkheid faxen te versturen.
 • Erg groot en zonnig terras.
 • ISIS verzekering & ISIC studentenkaart.
 • Fietsverhuur en mobiele telefoons worden aangeboden op de school.

 

Accommodatie in Marbella


Spaanse cursussen Marbella Spanje, Spaanse scholen in Marbella Spanje, Spaanse taalcursus Marbella spaans leren MarbellaHoewel de hoge kwalitiet van het onderwijs essentieel is, is een goede verblijfsplaats ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je verblijf aangenaam en productief is. Onze Spaanse school in Marbella heeft speciale aandacht voor de accommodatie en biedt de volgende mogelijkheden:

GEDEELDE APARTEMENTEN: Deze apartementen zijn alleen beschikbaar voor studenten boven de 18. Ze bevinden zich in het centrum van de stad (maximaal 20 minuten loopafstand van de school of per bus). Allen zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontrolleerd. Er zijn apartementen en studios van verschillende grotes en karateristieken in overeenstemming met de wensen van iedere  student.

Deze apartementen zijn comfortabel en uitgerust met het basis-meubulair. De studenten hebben een volledig uitgeruste keuken tot hun beschikking om hun eigen maaltijden te bereiden. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig. Kosten van gas, water, electriciteit en alle belastingen en een wekelijkse schoonmaakservice (alleen in algemene ruimtes) zitten bij de prijs inbegrepen. De student moet borg betalen bij aankomst, deze krijgt hij terug aan het eind van het verblijf als er geen schade is aangericht en de woning netjes en schoon is.

GASTFAMILIES: Voor serieuze studenten die flexibel zijn en die het echte Spaanse leven willen beleven tijdens hun verblijf in Marbella, het verblijven bij een gastfamilie kan de beste mogelijkheid zijn.

Leven met een zorgvuldig geselecteerde gastfamilie stelt de student in staat alles te zien en te leren over de Spaanse manier van leven en de rijke cultuur en tradities. Ze zullen Spaans eten (op dezelfde tijd dat de Spanjaarden eten),vrienden maken, genieten van de Spanjaarden en ze hebben een uitstekende mogelijkheid hun Spaans te oegfenen in echte situaties.

Onze families wonen dichtbij de school (maximaal 15 minuten lopen of per bus). Studenten kunnen kiezen uit 1 of 2 persoonskamers en half of vol pension. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig, wasservice 1x per week.

Andere huisvesting: Onze Spaanse school biedt andere accommodatie aan zoals executive apartementen, hotels, privé flats, jeugdherberg, etc.

 

>> Spaans cursussen in Marbella Spanje

 

 

 

 

Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaansEspañol.pro is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German / French / Italian courses

 

SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE

Spaans Cursus in Alicante / Spaans Cursus in Almuñecar / Spaans Cursus in Barcelona / Spaans Cursus in Bilbao / Spaans Cursus in Cadiz / Spaans Cursus in Córdoba / Spaans Cursus in Denia / Spaans Cursus in Granada / Spaans Cursus in Ibiza / Spaans Cursus in Madrid / Spaans Cursus in Malaga / Spaans Cursus in Marbella / Spaans Cursus in O Grove / Spaans Cursus in Palma de Mallorca
Spaans Cursus in Prado del Rey / Spaans Cursus in Salamanca / Spaans Cursus un Santander / Spaans in Santiago de Compostella / Spaans Cursus in Sevilla
Spaans Cursus op Tenerife / Spaans Cursus in Valencia / Spaans Cursus in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina / Spanish in Costa Rica / Spanish in Chile / Spanish in Mexico / Spanish in Uruguay

ENGLISH COURSES
www.english-worldwide.com
GERMAN COURSES
www.sprich-deutsch.de
ITALIAN COURSES
www.italianoitaliano.com
ONE-TO-ONE COURSES online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
24/01/17