Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaans
Spanish courses in Spain, Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay, Spanish language schools in Spain
Spanisch lernen in Spanien, Spanischkurse Spanien, Sprachkurse Spanien, Sprachschulen in Spanien, Sprachaufenthalte Spanien, Sprachreisen Spanien, Sprachurlaub Spanien
Cursos de Español en España y Suramérica, Escuelas de español en España, Argentina, Chile, México, Uruguay, Aprender estudiar español en España
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii, szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj, Hiszpanski w Hiszpanii, Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii, wyjazdy jezykowe Hiszpania
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo Spagna America Latina
Cours d'espagnol en Espagne, écoles d'espagnol en Espagne, étudier l'espagnol en Espagne, Apprendre l'espagnol en Espagne
Spaanse cursussen in Spanje, spaanse taal school, talscholen Spanja
Kursy španelštiny ve Španelsku, Jazykové kursy Španelsko, španelské jazykové školy, španelsky ve Španelsku, Jazykový kurs Španelsko
Espanjan kielen kursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, espanjan kielen koulut
Spansk Språkkurs Spania, Språkreiser til Spania, Spansk skole in Spania, skoler, Spanskkurs i Spania
Spansk sprogskole i Spanien, Spansk kurser i Spanien, Lære spansk Spanien, Sprogrejse i Spanien, Spanske Sprogkurser i Spanien
Spansk språkskola i Spanien, Studera Spanska i Spanien Intensiva spanska språkkurser i Spanien och Sydamerika, Spansk språkskola i Spanien, CSN Lär dig prata spanska
Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji, Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine v Španiji
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje
Kursove po ispanski v Ispania, nauchi ispanski Ispania
cursos de espanhol em Espanha, escolas de espanhol em Espanha, aprender espanhol em Espanha
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
Kursi ispanskogo jazika v Ispanii, shkola ispanskogo Ispania
Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina

Spaans cursussen in Spanje
& Latijns Amerika

Spaanse cursussen Granada Spanje, Spaanse scholen in Granada Spanje, Spaanse taalcursus Granada, spaans leren Granada

Spaanse school in Granada


Spaanse cursussen Granada Spanje, Spaanse scholen in Granada Spanje, Spaanse taalcursus Granada spaans leren GranadaOnze school voor het leren van Spaans in Granada werd in 1997 opgericht. De school en het studentenverblijf zijn in hetzelfde gebouw gelocaliseerd in hartje Granada, dichtbij de Kathedraal, naast Plaza Nueva aan de voet van het Albaicín. U zult bij ons niet alleen de Spaanse taal goed gaan leren, maar ook gaan genieten van de prachtige omgeving.

Het historische schoolgebouw is tot voor kort nog gerenoveerd. Het drie verdiepingen tellende gebouw heeft een terras met vanaf daar een prachtig uitzicht over het hele stadscentrum.

Op de tweede en derde verdieping bevinden zich volledig ingerichte appartementen met keuken, wasmachine, zitkamer, tv´s, badkamers en verschillende slaapkamers (gratis draadloos internet is ook verkrijgbaar). Op de eerste verdieping bevinden zich enkele klaslokalen en een computerruimte met gratis internetconnectie. Op de begane grond bevindt zich het kantoor, de bibliotheek, enkele andere klaslokalen en een buitenplaats waar studenten bij elkaar komen voor de activiteiten

Onze school in Granada is geaccepteerd door CSN om studenten met een Zweedse studiebeurs te ontvangen. Bovendien zijn onze intensieve cursussen erkend als "Bildungsurlaub" in Duitsland.

Cursussen worden het hele jaar door gegeven. Ons team bestaat uit jonge spaanse leraren die afgestudeerd zijn in Filologie en hebben de juiste onderwijs ervaring. Hun voorbereiding en passie om spaans te onderwijzen wordt binnen en buiten het leslokaal beleeft.

 

>> Spaanse curssen in Granada / Spanja

 

Granada & Activiteiten


Spaanse cursussen Granada Spanje, Spaanse scholen in Granada Spanje, Spaanse taalcursus Granada spaans leren GranadaGranada heeft een ideale geografische lokatie. Er zijn de besneeuwde bergtoppen van Sierra Nevada (het ski gebied van Pradollano -november totl april- is slechts 33 km. van Granada verwijderd) of het rijke groene landschap van vega. Bewandel de voetpaden van Alpujarras of bezoek de grottenhuizen van Guadix, bezoek Sevilla, Córdoba of Málaga, of geniet van Granada’s Costa Tropical.

Granada heeft een belangrijke rol gespeeld in de Spaanse geschiedenis. De periode van Arabische heerschapij in de stad vormt een van de meest opvallende historische elementen waaraan de wereld de mooiste monumenten dankt: Het Alhambra en Generalife. De Renaissance heeft zijn stempel achtergelaten met de Kathedraal, de Capilla Real, waar de katholiek koning en koningin rusten, La Cartuja, het Monasterio de San Jerónimo, en ontelbare kerken en paleizen.

Albayzín, de oudste wijk van Granada, ligt op de heuvel tegenover het Alhambra. Smalle, bestrate straatjes leiden naar pleintjes, reservoirs, of naar een uitkijkpunt naar het Alhambra. Witte huizen met terrasjes of tuinen, met fontijnen, huizen naar arabische of Mediterrane smaak.

De grotten van Sacromonte, bewoond door zigeuners zijn het centrum van Flamenco. De Joodse wijk,de Realejo. La Alcaicería, een Arabische markt met een Moorse boog en marmeren zuilen. Het drukke Plaza Nueva. De terrassen van El Paseo de los tristesdie dicht bij het Alhambra zijn.

Met 270.000 inwoners is Granada de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en de zetel van een van de beste Universiteiten van Spanje, gesticht door Karel V in 1526. Meer dan 50.000 universiteitsstudenten leveren een spannende bijdrage aan de stad, vooral aan het nachtleven. Cafés, bars, restaurants, terrasjes en een grote variëteit aan tapas, geserveerd met een biertje of een glas wijn, kunnen in iedere straat gevonden worden.

Onder de vele activiteiten van de stad bevinden zich het Internationaal Theater Festival, Tango Festival, Internationaal Jazz Festival, Manuel de Falla Auditorium’s jaarlijkse programma, Flamenco Festivals en het Internationaal Muziek en Dans Festival. De bekendste festiviteiten zijn: Paasweek, Granada Feria, de Kruis Dag en Zaidín festiviteiten.

 

Onze spaanse taalschool in Granada organiseert activiteiten die je een diep inzicht in de spaanse manier van leven geven en die je de kans geven Granada en omgeving te leren kennen.

Spaanse cursussen Granada Spanje, Spaanse scholen in Granada Spanje, Spaanse taalcursus Granada, spaans leren Granada> Feestjes en etentjes met Andalusische/Spaanse smaak.
> Begeleid bezoek naar Alhambra en Generalife, de kathedraal, het Cartuja, de Koninklijke Kapel, Sacromonte Abdij, Albaycín.
> Tapas-bar en Flamenco avonden worden erg gewardeerd door onze studenten.
> Conferenties en gesprekken over literatuur, geschiedenis, kunst, etc.
> Bezoek aan de markt of de bioscoop in kleine groepjes onder begeleiding van een leraar.
> Spaanse en Latijns-Amerikaanse films.
> Mountain-biking, zwemmen, tennis, paardrijden en skiën zijn een aantal sporten die je kunt beoefenen in Granada en omgeving.
> Excursies worden georganiseerd in de weekends. Een aantal lokale interressante bezienswaardigheden: Sevilla, Córdoba, Málaga, Alpujarras, Sierra Nevada, de grotten van Guadix of de stranden van de Costa Tropical van Granada.
> Het huren van fietsen enautos is ideaal om de omgeving te verkennen of voor een tocht door Andalusië.
> Sevillanas en Flamenco danslessen.

Let wel, toegangsprijzen en tochten zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie over lokale evenementen en festiviteiten is beschikbaar op de school.

 

Accommodatie in Granada


Spaanse cursussen Granada Spanje, Spaanse scholen in Granada Spanje, Spaanse taalcursus Granada spaans leren GranadaJe kunt accommodatie bespreken in een gedeelde flat met andere studenten of met een spaanse familie. In beide gevallen kun je kiezen voor een 1 of een 2 persoonskamer (met supplement).

> De residentie bevindt zich in hetzelfde gebouw als de school. je kunt kiezen uit 1 en 2 persoonskamers. De residentie heeft een volledig uitgeruste keuken met wasmachine en TV en 2 badkamers.

> Comfortabele en ruime flats worden gedeeld met andere deelnemers. Alle flats hebben volledig uitgeruste gemeenschappelijke keukens, badkamers met warm water en woonkamers. velen hebben een wasmachine, terras, of balkon. Beddegoed wordt verschaft, maar handdoeken moeten de studenten zelf meebrengen.

> Spaanse families worden zorgvuldig geselecteerd. De prijs omvat half pension (ontbijt en 1 maaltijd).

> Je kunt ook een hotel, pension of bungalow reserveren.

De cursus kan ook besproken worden zonder accommodatie. Begeleiders van studenten kunnen ook accommodatie boeken. Informatie beschikbaar op aanvraag.

 

>> Spaanse curssen in Granada / Spanja

 

 

 

Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaansEspañol.pro is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German / French / Italian courses

 

SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE

Spaans Cursus in Alicante / Spaans Cursus in Almuñecar / Spaans Cursus in Barcelona / Spaans Cursus in Bilbao / Spaans Cursus in Cadiz / Spaans Cursus in Córdoba / Spaans Cursus in Denia / Spaans Cursus in Granada / Spaans Cursus in Ibiza / Spaans Cursus in Madrid / Spaans Cursus in Malaga / Spaans Cursus in Marbella / Spaans Cursus in O Grove / Spaans Cursus in Palma de Mallorca
Spaans Cursus in Prado del Rey / Spaans Cursus in Salamanca / Spaans Cursus un Santander / Spaans in Santiago de Compostella / Spaans Cursus in Sevilla
Spaans Cursus op Tenerife / Spaans Cursus in Valencia / Spaans Cursus in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina / Spanish in Costa Rica / Spanish in Chile / Spanish in Mexico / Spanish in Uruguay

ENGLISH COURSES
www.english-worldwide.com
GERMAN COURSES
www.sprich-deutsch.de
ITALIAN COURSES
www.italianoitaliano.com
ONE-TO-ONE COURSES online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
24/01/17