Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaans
Spanish courses in Spain, Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay, Spanish language schools in Spain
Spanisch lernen in Spanien, Spanischkurse Spanien, Sprachkurse Spanien, Sprachschulen in Spanien, Sprachaufenthalte Spanien, Sprachreisen Spanien, Sprachurlaub Spanien
Cursos de Español en España y Suramérica, Escuelas de español en España, Argentina, Chile, México, Uruguay, Aprender estudiar español en España
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii, szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj, Hiszpanski w Hiszpanii, Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii, wyjazdy jezykowe Hiszpania
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo Spagna America Latina
Cours d'espagnol en Espagne, écoles d'espagnol en Espagne, étudier l'espagnol en Espagne, Apprendre l'espagnol en Espagne
Spaanse cursussen in Spanje, spaanse taal school, talscholen Spanja
Kursy španelštiny ve Španelsku, Jazykové kursy Španelsko, španelské jazykové školy, španelsky ve Španelsku, Jazykový kurs Španelsko
Espanjan kielen kursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, espanjan kielen koulut
Spansk Språkkurs Spania, Språkreiser til Spania, Spansk skole in Spania, skoler, Spanskkurs i Spania
Spansk sprogskole i Spanien, Spansk kurser i Spanien, Lære spansk Spanien, Sprogrejse i Spanien, Spanske Sprogkurser i Spanien
Spansk språkskola i Spanien, Studera Spanska i Spanien Intensiva spanska språkkurser i Spanien och Sydamerika, Spansk språkskola i Spanien, CSN Lär dig prata spanska
Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji, Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine v Španiji
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje
Kursove po ispanski v Ispania, nauchi ispanski Ispania
cursos de espanhol em Espanha, escolas de espanhol em Espanha, aprender espanhol em Espanha
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
Kursi ispanskogo jazika v Ispanii, shkola ispanskogo Ispania
Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina

Spaans cursussen in Spanje
& Latijns Amerika

Spaanse cursussen  Cádiz  Spanje, Spaanse scholen in Cádiz Spanje, Spaanse taalcursus Cádiz, spaans leren Cádiz

Spaanse talschool in Cadiz


Spaanse cursussen Cádiz Spanje, Spaanse scholen in Cádiz Spanje, Spaanse taalcursus Cádiz spaans leren CádizOnze Spaanse talenschool in Cádiz is gevestigd bij de Bahía Blanca, slechts enkele muniten verwijderd van het historisch centrum en het strand.

De school is een middelgrote school waar studenten, leraren en medewerkers elkaar allemaal kennen en elkaar bij de voornaam noemen vanaf dag één.

De met 7 klaslokalen uitgeruste school, heeft daarnaast een lounge, een bibliotheek en een tuin. Dat alles is ter beschikking gesteld voor de studenten. Ook kunnen onze studenten dagelijks gratis gebruik maken van het WIFI internet.

Al onze Spaanscursussen die wij aanbieden worden erkend door het prestigieuze Instituto Cervantes en CEELE, een kwaliteitscertificaat voor het aanbieden van Spaans als vreemde taal.

De lessen, die worden bijgewoon door maximaal 8 personen, worden geheel in het Spaans gegeven vanaf het begin. Dit garandeert niet alleen dat u de Spaanse taal sneller zult gaan beheren, maar staat ook voor leerplezier en hartelijkheid.

Om onze persoonlijke doelen te bereiken, hebben we een groep jonge leraren in dienst die reeds vele jaren ervaring hebben in het onderwijzen van de Spaanse taal in onze school en maken gebruik van onze eigen leermethoden die constant worden herzien. Hierdoor kunnen we onze studenten garanderen, dat ze les krijgen met behulp van de meest ontwikkelde lesmethoden voor het leren van de Spaanse taal.

 

>> Spaans cursussen in Cádiz Spanje

 

Cádiz & cultuur en vrijetijdsactiviteiten


Spaanse cursussen Cádiz  Spanje, Spaanse scholen in Cádiz Spanje, Spaanse taalcursus Cádiz, spaans leren  CádizCádiz is een kleine en rustige stad met ongeveer 140.000 inwoners. De stad is al 3.100 jaar oud en biedt alles wat een grote stad te bieden heeft: Cultuur, bioscopen, theaters, cafés, discotheken, restaurantjes, etc maar heeft daarentegen niet wat veel grote steden wél hebben: files, hoge criminaliteit en overbevolking. Daarnaast zijn er in de stad niet veel toeristen, waardoor het gevoel ontstaat in een echte authentieke Spaanse stad te zijn. Bovendien heeft Cádiz een aangenaam klimaat en schijnt de zon er het hele jaar door.

De inwoners van Cádiz zijn trots op de 10 kilometer lange stranden met aangenaam zacht zand. Stranden als “La Victoria” en “La Caleta” maken deel uit van het mooie landschap en uiteraard van het leven van haar inwoners.

De “gaditanos” staan in heel Spanje bekend om hun vriendelijkheid en gevoel voor humor. Ze staan altijd klaar om nieuwe bezoekers te verwelkomen en uit te nodigen deel te nemen aan hun feesten.

Ervaar de beroemde Carnaval van Cádiz in februari, haar Heilige week (Semana Santa) en het Latijns Amerikaans theaterfestival in oktober.

In de provincie Cádiz, kunt u de echte authentieke Andalusische folklore, zoals de vele Flamenco dans en zang evenementen, de kermissen en natuurlijk de beroemde Carnaval, die de stad ieder jaar weer omtoverd tot één groot feest. Daarnaast is het een absolute  must om de beroende wijnen van Jerez en Sanlúcar te proeven om zo de traditionele plaatselijke gerechten te proberen. Vooral vis is aanbevolen om te eten.

 

Spaanse cursussen Cádiz  Spanje, Spaanse scholen in Cádiz Spanje, Spaanse taalcursus Cádiz, spaans leren CádizOm onze taalcursussen compleet te maken en om onze studenten te helpen bij het ontdekken van Cádiz en Andalusië, zorgt onze school voor een leuk activiteitenprogramma, met onder andere Flamenco danslessen en Salsalessen, concerten, Spaanse films, culturele documentaires en Spaanse muziek, is een greep uit ons aanbod. Ook zullen barbecues en feesten bij onze school deel uitmaken van ons programma, zodat de studenten elkaar beter kunnen leren kennen en samen een leuke tijd doorbrengen.

Ook organiseren we georganiseerde reisjes naar het historisch centrum, musea, kerken en door de hele provincie Cádiz. Daar zijn verscheidene leuke plaatsen te vinden die zeer noemenswaardig zijn om eens bezocht te hebben. Deze plaatsen bevatten onder meer Puerto de Santa María en Jerez de la Frontera (bekend om haar wijnkelders) en tripjes naar de witte plaatsjes zoals Vejer de la Frontera, Medina Sidonia, Zahara de la Sierra etcetera.

De stad en ook de hele provincie heeft ideale plekken om te sporten, van traditionele sporten zoals zwemmen, canoën, zeilen, paardrijden, snorkelen, windsurfen enzovoorts tot de wat meer avontuurlijke sporten zoals bungee-jumping, bergbeklimmen en raften.

Vanuit Cádiz is het erg gemakkelijk om de grote Andalusische steden te bezoeken zoals Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga, maar ook buurlanden als Portugal en Marokko.

 

Accommodatie


Spaanse cursussen Cádiz Spanje, Spaanse scholen in Cádiz Spanje, Spaanse taalcursus Cádiz, spaans leren CádizIn Cádiz heeft u de keuze tussen het samenwonen met een Spaanse familie of gedeelde appartementen. Accommodaties kunnen worden geboekt vanaf de zondag vóór de eerste cursusdag vanaf 16:00 uur, tot de zaterdag na de laatste cursusdag 12:00 uur.

Onze school heeft enkele nauwkeurig geselecteerde Spaanse families die graag hun woning met onze studenten willen delen gedurende hun verblijf in Cádiz. Studenten kunnen zelf kiezen uit halfpension (ontbijt en avondeten) en volpension (ontbijt, lunch en avondeten). Studenten worden uiteraard bij het dagelijks huishouden betrokken en krijgen daardoor de kans, buiten school om nog eens extra de taal te oefenen.

Een gedeeld appartement is een andere optie die we kunnen aanbieden. Studenten verblijven dan met (Spaanse) studenten van onze school in een gedeeld appartement. Elk appartement zal worden gedeeld door maximaal vier of vijf studenten en is op loopafstand naar onze school of naar het strand. Elk appartement heeft een badkamer, wasmachine en ingerichte keuken. Het enige wat moet worden meegenomen door de student zelf zijn handdoeken en dekens.

Tweepersoonskamers mogen alleen worden gereserveerd door twee studenten die zich samen hebben ingeschreven voor een cursus.

 

>> Spaanse cursussen in Cádiz Spanje

 

 

 

Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaansEspañol.pro is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German / French / Italian courses

 

SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE

Spaans Cursus in Alicante / Spaans Cursus in Almuñecar / Spaans Cursus in Barcelona / Spaans Cursus in Bilbao / Spaans Cursus in Cadiz / Spaans Cursus in Córdoba / Spaans Cursus in Denia / Spaans Cursus in Granada / Spaans Cursus in Ibiza / Spaans Cursus in Madrid / Spaans Cursus in Malaga / Spaans Cursus in Marbella / Spaans Cursus in O Grove / Spaans Cursus in Palma de Mallorca
Spaans Cursus in Prado del Rey / Spaans Cursus in Salamanca / Spaans Cursus un Santander / Spaans in Santiago de Compostella / Spaans Cursus in Sevilla
Spaans Cursus op Tenerife / Spaans Cursus in Valencia / Spaans Cursus in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina / Spanish in Costa Rica / Spanish in Chile / Spanish in Mexico / Spanish in Uruguay

ENGLISH COURSES
www.english-worldwide.com
GERMAN COURSES
www.sprich-deutsch.de
ITALIAN COURSES
www.italianoitaliano.com
ONE-TO-ONE COURSES online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
24/01/17