Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaans
Spanish courses in Spain, Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay, Spanish language schools in Spain
Spanisch lernen in Spanien, Spanischkurse Spanien, Sprachkurse Spanien, Sprachschulen in Spanien, Sprachaufenthalte Spanien, Sprachreisen Spanien, Sprachurlaub Spanien
Cursos de Español en España y Suramérica, Escuelas de español en España, Argentina, Chile, México, Uruguay, Aprender estudiar español en España
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii, szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj, Hiszpanski w Hiszpanii, Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii, wyjazdy jezykowe Hiszpania
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo Spagna America Latina
Cours d'espagnol en Espagne, écoles d'espagnol en Espagne, étudier l'espagnol en Espagne, Apprendre l'espagnol en Espagne
Spaanse cursussen in Spanje, spaanse taal school, talscholen Spanja
Kursy španelštiny ve Španelsku, Jazykové kursy Španelsko, španelské jazykové školy, španelsky ve Španelsku, Jazykový kurs Španelsko
Espanjan kielen kursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, espanjan kielen koulut
Spansk Språkkurs Spania, Språkreiser til Spania, Spansk skole in Spania, skoler, Spanskkurs i Spania
Spansk sprogskole i Spanien, Spansk kurser i Spanien, Lære spansk Spanien, Sprogrejse i Spanien, Spanske Sprogkurser i Spanien
Spansk språkskola i Spanien, Studera Spanska i Spanien Intensiva spanska språkkurser i Spanien och Sydamerika, Spansk språkskola i Spanien, CSN Lär dig prata spanska
Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji, Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine v Španiji
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje
Kursove po ispanski v Ispania, nauchi ispanski Ispania
cursos de espanhol em Espanha, escolas de espanhol em Espanha, aprender espanhol em Espanha
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
Kursi ispanskogo jazika v Ispanii, shkola ispanskogo Ispania
Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina

Spaans cursussen in Spanje
& Latijns Amerika

Spaanse cursussen Bilbao Spanje, Spaanse scholen in Bilbao Spanje, Spaanse taalcursus Bilbao, spaans leren Bilbao

Spaanse taalschool in Bilbao


Spaanse cursussen Bilbao Spanje, Spaanse scholen in Bilbao Spanje, Spaanse taalcursus Bilbao, spaans leren Bilbao

Naar Bilbao komen betekent: vloeiend Spaans, prachtige stranden, nachtleven, bergen, Guggenheim museum, breed cultureel aanbod, vriendelijke mensen, uitstekend transport netwerk, dichtbij de grens met Frankrijk, indrukwekkende gastronomie ...

Onze Spaanse taalcursussen vinden het gehele jaar plaats. De minimumduur is een week met een gemiddelde van 4/5 studenten per groep (maximum 10). Studenten moeten een mondeling en schriftelijk plaatsingsexamen doen op de eerste maandag na hun aankomst om in de juiste groep geplaatst te worden. Zodra het examenproces is afgerond begint de cursus.

Onze Spaanse school in Bilbao maakt deel uit van het netwerk van geassocieerde centra van het Cervantes Instituut. Een geaccrediteerd centrum is een onderwijsinstelling die expliciet door het Cervantes Instituut wordt erkend als een centrum dat een hoog niveau van service en kwaliteit aanbiedt in overeenstemming met de vereisten en condities van het Cervantes Instituut.

Al ons onderwijzend personeel heeft een Universiteitsdiploma in Spaanse Filologie en vele jaren ervaring in het onderwijzen van Spaans als een vreemde taal. De leraren zijn dynamisch, vriendelijk en leren de studenten alle facetten van ons land (taal, cultuur & levensstijl).

 

>> Spaanse cursus in Bilbao Spanje

 

Bilbao & Cultuur en Vrijetijd Activiteiten


Spaanse cursussen Bilbao Spanje, Spaanse scholen in Bilbao Spanje, Spaanse taalcursus Bilbao, spaans leren BilbaoBilbao is een van de grootste, meest vibrerende steden in Spanje. De stad wordt omgeven door bergen en mooie stranden. Het klimaat, met een gemiddelde temperatuur van 20ºC, is ideaal. De kwaliteit van het leven is een van de beste verkooppunten van Bilbao. Bilbao is ook bekend vanwege het studenten leven, de "tapas" bars, de culturele attracties,de tuinen, de grote winkelgelegenheden en de mooie gebouwen. Je zult hier een bruisend straatleven tegenkomen, waarom de stad ook vaak “De hoofdstad van vreugde en tevredenheid” genoemd wordt.

Bilbao, dat bekend staat als een van de financiële, communicatie, en culturele hoofdsteden van Spanje, biedt studenten een duizelingwekkende serie culturele evenementen en instituten,  educatieve bronnen, entertainment, sportevenementen en restaurants, markten, winkels en diensten van iedere aard.

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een cursus in Bilbao, want er is meer te vinden dan imposante architectuur, levende geschiedenis, vriendelijke mensen en veel zon. Omdat de stad aan de kust ligt heb je de mogelijkheid verschillende watersporten te beoefenen, zowel als tennis, zwemmen, paardrijden en lopen, allen te combineren met onze cursussen. In je vrije tijd kun je ook de bars en restaurants bezoeken, gespecialiseerd in de regionale keuken en je kunt ook genieten van traditionele dansen of de mooie natuurlijke omgeving bezoeken.

De ervaring heeft ons geleerd dat excursies en culturele bezoeken een belangrijk onderdeel zijn van het leren en beter begrijpen van onze rijke en gevarieerde cultuur en onze diep gewortelde tradities.

Spaanse cursussen Bilbao Spanje, Spaanse scholen in Bilbao Spanje, Spaanse taalcursus Bilbao, spaans leren BilbaoCulturele activiteiten en excursies worden begeleid door leraren/ personeelsleden met een brede kennis van het onderwerp en de plek die bezocht wordt.

De student ontvangt op de eerste lesdag het programma met culturele activiteiten en een informatie folder, waarin de data en prijzen van de excursies vermeld staan.

Het activiteiten programma omvat:

  • Orientatie ontmoeting zodat de student weet waar de school is.
  • Begeleide tour door het historische centrum van de stad.
  • Bijwonen van culturele evenementen: theater, concerten, bioscoop, festivals, kermis, latino en Salsa muziek, etc
  • Films kijken in het spaans.
  • Monumenten bezoeken (Guggenheim museum, Casco Viejo District, kerken, ..)
  • Deelname aan vieringen en andere activiteiten om de Spaanse tradities en manier van leven te leren kennen, zoals  "tapas" proeven, bijeenkomsten, excursies, naar het zwembad en/of strand gaan, eten in restaurants, omliggende stadjes bezoeken om de Spaanse traditeis en manier van leven beter te leren kennen.
  • Deze evenementen vormen de perfecte mogelijkheid de theorie in praktijk te brengen en een prettige en vrolijke sfeer te creëren.

Studenten kunnen andere cursussen ter aanvulling op hun Spaanse studie volgen, zoals: Wijn-proeven, Ballonvaart, Watersport, Muziek, Quad Rijden, Trekking, Skiën, Zeilen, Duiken, Karten, Parachute springen, Paardrijden, Paintball oefeningen, Golf ...

Hoewel deze cursussen door de school gereserveerd kunnen worden, worden ze georganiseerd door andere bedrijven/organisaties.
Stranden zijn te vinden op twintig minuten afstand van de school, je kunt genieten van buitenactiviteiten zoals windsurfen en zeilen (mogelijk op de zeilschool).
Een minimum aantal studenten is vereist om weekend excursies te kunnen organiseren.
Het is mogelijk het Internet gratis te gebruiken tijdens de openingsuren van de school.

 

Accommodatie in Bilbao


Onze school wijdt veel zorg aan de accommodatie voor de studenten en biedt de volgende mogelijkheden:

1) Gastgezin: Onze school heeft zorgvuldig aardige gastgezinnen voor onze studenten uitgezocht. We zullen je de kans geven onze cultuur en gebruiken beter te leren kennen tijdens het dagelijkse leven met onze families.
Studenten hebben een 1 persoonskamer en vol pension (inclusief alle maaltijden) of half pension (ontbijt en avond maaltijd).
Tenzij anders vermeld worden studenten nooit met een student van dezelfde nationaliteit geplaatst.
We plaatsen studenten altijd op maximaal 20-25 minuten loopafstand van de school (lopen en/of openbaar vervoer). Het gastgezin zorgt voor beddengoed. Een keer per week wordt de was gedaan.

2) Studentenresidentie
Spaanse cursussen Bilbao Spanje, Spaanse scholen in Bilbao Spanje, Spaanse taalcursus Bilbao, spaans leren BilbaoDe residentie bevindt zich in het centrum, op slechts 5 minuten loopafstand van de school. De studenten zijn in staat Spaanse en andere buitenlandse studenten te leren kennen.
De residentie bevindt zich in het centrum van Bilbao. De residentie is gemengd en heeft 216 plaatsen in 1-persoons- (196) en 2 persoonskamers (10). Er zijn ook kamers die speciaal ontworpen zijn voor gehandicapten. Alle kamers hebben een keuken, indivduele badkamer, centrale verwarming, telefoon en computer aansluiting. De kamers hebben een 190 X 90 cm bed, keldingkast, bureau lamp, dressoir en spiegel.
De residentie zorgt voor matrassen met beschermhoes, deken, kussen en beddensprei. De keuken is uitgerust met elektrische kookplaten, een afzuigkap, bestek, borden, potten en pannen en een koelkast. Iedere bewoner heeft zijn eigen brievenbus en sleutels van zijn kamer. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes (zonder kosten) zoals een fitnessruimte, TV kamer, studie ruimtes, dagelijkse pers, computer ruimte (internet toegang) stomerij en onderhoud. Extra diensten die geld kosten zijn wasserij, spelruimte en parkeergelegenheid.

3) Gedeelde flats
De flats bevinden zich in het centrum (10 tot 20 minuten van de school). Dit geeft studenten de mogelijkheid met andere studenten van de school samen te leven in een prettige omgeving. je hebt een 1 persoonskamer. Er worden geen maaltijden aangeboden, maar alle flats hebben een keuken, wasmachine, strijkijzer, TV en radio.
In de flat zijn matrassen met beschermhoes, deken, kussen en beddensprei.
Er is ook een algemene ruimte waar alle studenten samen kunnen zijn.
4) We helpen met het reserveren van een hotel of hostel als je voor deze mogelijkheid kiest.

 

>> Spaanse cursus in Bilbao Spanje

 

 

Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaansEspañol.pro is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German / French / Italian courses

 

SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE

Spaans Cursus in Alicante / Spaans Cursus in Almuñecar / Spaans Cursus in Barcelona / Spaans Cursus in Bilbao / Spaans Cursus in Cadiz / Spaans Cursus in Córdoba / Spaans Cursus in Denia / Spaans Cursus in Granada / Spaans Cursus in Ibiza / Spaans Cursus in Madrid / Spaans Cursus in Malaga / Spaans Cursus in Marbella / Spaans Cursus in O Grove / Spaans Cursus in Palma de Mallorca
Spaans Cursus in Prado del Rey / Spaans Cursus in Salamanca / Spaans Cursus un Santander / Spaans in Santiago de Compostella / Spaans Cursus in Sevilla
Spaans Cursus op Tenerife / Spaans Cursus in Valencia / Spaans Cursus in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina / Spanish in Costa Rica / Spanish in Chile / Spanish in Mexico / Spanish in Uruguay

ENGLISH COURSES
www.english-worldwide.com
GERMAN COURSES
www.sprich-deutsch.de
ITALIAN COURSES
www.italianoitaliano.com
ONE-TO-ONE COURSES online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
30/03/17