Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaans
Spanish courses in Spain, Learn Spanish in Spain, Argentina, Chile, Mexico and Uruguay, Spanish language schools in Spain
Spanisch lernen in Spanien, Spanischkurse Spanien, Sprachkurse Spanien, Sprachschulen in Spanien, Sprachaufenthalte Spanien, Sprachreisen Spanien, Sprachurlaub Spanien
Cursos de Español en España y Suramérica, Escuelas de español en España, Argentina, Chile, México, Uruguay, Aprender estudiar español en España
Kursy jezyka hiszpanskiego w Hiszpanii, szkoly jezyka hiszpanskiego Hiszpania, Argenyna, Chile, Meksyk i Urugwaj, Hiszpanski w Hiszpanii, Nauka hiszpanskiego w Hiszpanii, wyjazdy jezykowe Hiszpania
Scuole di spagnolo in Spagna, corsi di Spagnolo Spagna America Latina
Cours d'espagnol en Espagne, écoles d'espagnol en Espagne, étudier l'espagnol en Espagne, Apprendre l'espagnol en Espagne
Spaanse cursussen in Spanje, spaanse taal school, talscholen Spanja
Kursy španelštiny ve Španelsku, Jazykové kursy Španelsko, španelské jazykové školy, španelsky ve Španelsku, Jazykový kurs Španelsko
Espanjan kielen kursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, espanjan kielen koulut
Spansk Språkkurs Spania, Språkreiser til Spania, Spansk skole in Spania, skoler, Spanskkurs i Spania
Spansk sprogskole i Spanien, Spansk kurser i Spanien, Lære spansk Spanien, Sprogrejse i Spanien, Spanske Sprogkurser i Spanien
Spansk språkskola i Spanien, Studera Spanska i Spanien Intensiva spanska språkkurser i Spanien och Sydamerika, Spansk språkskola i Spanien, CSN Lär dig prata spanska
Tecaji španskega jezika v Španiji, Španska jezikovna šola v Španiji, Ucenje španšcine Španija, lekcije španšcine v Španiji
Ispanyada Ispanyol dil okullari, Ispanyada Ispanyolca ögrenin, Ispanyada Ispanyolca kurslari.
kalbu mokyklos Ispanijoje, Ispanu kalnos mokykla Ispanijoje
Kursove po ispanski v Ispania, nauchi ispanski Ispania
cursos de espanhol em Espanha, escolas de espanhol em Espanha, aprender espanhol em Espanha
Spanju kursi Spanija, Spanju valodas skolas Spanija
Kursi ispanskogo jazika v Ispanii, shkola ispanskogo Ispania
Cursuri de limba spaniola in Spania si in America Latina

Spaans cursussen in Spanje
& Latijns Amerika

Spanish in Almuñecar Spain, Spanish courses Almuñecar, Spanish language school Almuñecar Spain

Onze Spaanse taalschool in Almuñecar


Spanish in Almuñecar Spain, Spanish courses Almuñecar, Spanish language school Almuñecar SpainOnze Spaanse taalschool in Almuñecar (Costa Tropical in Spanje) in 1992. De school is zeer centraal gelegen in het hart van de oude stad Almuñecar en voetgangerszone. Het is slechts een minuut lopen van het strand, winkels, restaurants en bars, en dicht bij de accommodatie die wij aanbieden.

De school heeft vijf klaslokalen volledig uitgerust voor de studie van Spaans met TV, video, dvd en alle benodigde audio-en cd-apparatuur.

Onze Spaanse school in Almuñecar is geaccrediteerd door "Instituto Cervantes".

De school heeft een professioneel en dynamisch team van onderwijzend personeel, alle met superieure universitaire diploma's en zijn onze in-house opleidingsprogramma ondergaan.

Al onze docenten zijn native Spaanse sprekers.

 

>> Spaanse cursussen in Almuñecar Spanje

 

Almuñecar & Activiteiten


Spanish in Almuñecar Spain, Spanish courses Almuñecar, Spanish language school Almuñecar SpainAlmuñecar is een klein stadje gelegen aan de Middellandse kust van Granada, die een unieke tropische microklimaat heeft, vandaar de naam "Costa Tropical". Hoewel het een vissersdorp is is de economie van Almuñecar ook gebaseerd op de productie van tropisch fruit  zoals de chirimoya, of vla appel, kiwi, avocado en nispora. De locatie en bevoorrecht klimaat (met gemiddelde temperaturen van 29 º C in de zomer en 18 º C in de winter) maakt Almuñecar een zeer populaire toeristische bestemming dat voornamelijk Spaanse toeristen aantrekt.

De Almuñecar kust heeft meer dan 19 kilometer aan prachtige stranden en verborgen baaien met rustige kristalheldere water bijzonder goed geschikt voor het beoefenen van watersporten, zoals duiken, windsurfen etc. Almuñecar Aquarium reconstrueert dit deel van de Middellandse Zee, zijn standplaats en ecosystemen, met meer dan 3.000 exemplaren van 200 verschillende soorten vissen en ongewervelde dieren, zoals inktvis, kwallen, etc.

Ook de nabijheid van de bergen is ideaal voor de praktijk van open lucht avontuurlijke sporten, zoals wandelen, paragliding, enz.

Almuñecar is een klein stadje gelegen aan de Middellandse kust van Granada, die een unieke tropische microklimaat heeft, vandaar de naam "Costa Tropical". Hoewel het een vissersdorp is is de economie van Almuñecar ook gebaseerd op de productie van tropisch fruit  zoals de chirimoya, of vla appel, kiwi, avocado en nispora. De locatie en bevoorrecht klimaat (met gemiddelde temperaturen van 29ºC in de zomer en 18ºC in de winter) maakt Almuñecar een zeer populaire toeristische bestemming dat voornamelijk Spaanse toeristen aantrekt.

De Almuñecar kust heeft meer dan 19 kilometer aan prachtige stranden en verborgen baaien met rustige kristalheldere water bijzonder goed geschikt voor het beoefenen van watersporten, zoals duiken, windsurfen etc. Almuñecar Aquarium reconstrueert dit deel van de Middellandse Zee, zijn standplaats en ecosystemen, met meer dan 3.000 exemplaren van 200 verschillende soorten vissen en ongewervelde dieren, zoals inktvis, kwallen, etc.

Ook de nabijheid van de bergen is ideaal voor de praktijk van open lucht avontuurlijke sporten, zoals wandelen, paragliding, enz.

Eten en drinken vormt een belangrijk onderdeel van de Spaanse manier van leven en waar kun je dat beter doen dan in een populaire Spaanse vakantie-resort? Hier in Almuñecar zijn er vele traditionele familie gerunde restaurants waar u  verse lokale producten kunt eten tegen betaalbare prijzen. Probeer verse jus d'orange, koffie en toast met tomaat en olijfolie voor het ontbijt. Bestel de "Menu Del Dia" (Set dagmenu) tijdens de lunch tijd, waareen saladekeuze bij zit inbegrepen, dik kikkererwten of linzen soep, verse vis, inktvis en octopus of paella, naast vele andere gerechten zal omvatten. 's Avonds genieten van een drankje en tapas welke u gratis erbij krijgt en het is een uitstekende manier om de gerechten te proeven.

Almuñecar heeft een overdekte markt, die slechts 10 minuten loopafstand van de school is door de oude stad waar u verse lokale producten, waaronder chirimoyas (vla appelen), avocado's, en nisporas kunt kopen.

Almuñecar is het huis geweest van Feniciërs, Romeinen en Arabieren vóór de komst van de katholieke koning en de koningin in de 15e eeuw. Het kasteel van San Miguel is misschien wel het belangrijkste monument en heeft een fantastisch uitzicht op de enkele kilometers van de stranden van Almuñecar. De steden museum van geschiedenis, gelegen in de kasteeltuin, is zeker een bezoek waard als je geïnteresseerd bent in het leren over hoe de stad is veranderd door de eeuwen heen.

Er zijn veel archeologische resten in de stad en langs de kust in de omgeving die kan worden bezocht tijdens sommige van onze rondleidingen.

De Botanische Tuinen "El Majuelo" gelegen onder het kasteel, biedt de bezoeker met een schaduwrijke plek om te ontspannen en te genieten van meer dan 180 soorten palmbomen en tropische planten. Het park wordt ook gebruikt als een openlucht auditorium voor concerten en de Almuñecar Jazz Festival wordt elke zomer hier gehouden, het aantrekken van internationaal gerenommeerde kunstenaars.

Het vogelpark "Loro-Sexi" (Sexi wordt de naam van de oorspronkelijke Fenicische nederzetting hier) eveneens gelegen onder het kasteel, herbergt een collectie van ongeveer 200 verschillende soorten papegaaien en andere vogels.

Het waterpark “Aqua Tropic” is gelegen aan het strand van Velilla en trekt jonge mensen en gezinnen aan met zijn 18.000 m²  zout waterzwembaden en groene zones.

::::::::::::::::::::::::::::::::::.........

Spanish in Almuñecar Spain, Spanish courses Almuñecar, Spanish language school Almuñecar SpainTevens, organiseert onze Spaanse school in Almuñecar 5 gratis activiteiten per week.

Activiteiten inbegrepen in de prijs:

  * Op maandag is er een rondleiding door de stad of omgeving waarin we nieuwsgierig details zullen ontdekken over de geschiedenis en de legendes rond de oorsprong van de stad, bijvoorbeeld, bezoek aan het historische centrum, de Botanische Tuinen: Parque del Majuelo en archeologische site (Fábrica de Salazón), de tropische vallei, enz.
  * Welkomsfeestjes in een bar op het strand in de zomer.
  * Workshops over muziek, film, fonetiek, Spaanse en Latijns-Amerikaanse geschiedenis, cultuur en literatuur, enz.
  * Debatten en activiteiten op de actualiteit.
  * Groep projecten en presentaties over onderwerpen die van belang zijn.
  * Elke week bieden wij 2 verschillende niveaus van taal uitleg over situationele taal zoals "Op de luchthaven", "In het winkelcentrum", enz. en over de grammatica waarbij we omgaan met de moeilijkste punten van de Spaanse taal: "Ser y estar", "Voorzetsels", "Por y Para", "Wanneer gebruik je Past Tense", enz.
  * Sport activiteiten in de zomer: beachvolley, badminton, enz.

Activiteiten die niet inbegrepen bij de cursusprijs zijn:

  * Bezoekjes aan een aantal musea, monumenten en voorstellingen waarvoor er entree geldt: het vogelpark, het Archeologisch Museum en Moorse kasteel van San Miguel, Aquarium, Aquatropic Waterpark (in de zomer). Barbecue diner met flamenco-show (ALLEEN op vrijdag).
  * Tapas 'Tour: Dit is de meest populaire activiteit onder studenten. De provincie is bekend over de hele wereld door haar tapas, het is niet alleen een traditie, maar ook een manier van leven. Studenten gaan naar verschillende bars, waar je voor elk drankje gratis tapa kunt proeven (bijvoorbeeld: een stuk van de Spaanse omelet, arme-man's aardappelen, verse vis, vlees in verschillende stijlen, etc.). In deze activiteit betalen de studenten voor wat ze drinken.
  * Internationale diners: Wij organiseren diners waar zowel studenten als docenten een traditioneel gerecht koken uit hun land of regio. Iedereen zal van de verschillende gerechten proeven en tradities en recepten delen.
  * Kook workshops: In welke je kunt leren hoe je typisch Spaanse gerechten kunt koken en dan geniet van het samen proeven.

Het programma van activiteiten is NIET verplicht, dus een minimum aantal deelnemers zijn vereist om voor hen te gaan. Alle activiteiten worden begeleid door een leraar die de groep kennis laat maken met nieuwe taal en stimuleert participatie en taal oefeningen.

Excursies
De organisatie van deze reizen is gemaakt in samenwerking met professionele organisaties en er is ook een minimum aantal deelnemers om ze uit te voeren. De prijs is inclusief: vervoer, een gids, entrees voor musea en individuele verzekeringen. Elke week organiseren we excursies naar plaatsen van toeristische en culturele belang, zoals: Granada, Sevilla, Córdoba, Costa Tropical / Pueblos Blancos, La Alpujarra, Marokko, enz.

 

Accommodatie


Spanish in Almuñecar Spain, Spanish courses Almuñecar, Spanish language school Almuñecar SpainAccommodatie is voorzien vanaf de zondag voordat de cursus begint tot de zaterdag nadat de cursus eindigt. Studenten die eerder of later verlaten kunnen 1 of 2 extra dagen boeken. Tweepersoonskamers zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen boeken. Het is mogelijk om te komen met een "begeleider", die niet wenst deel te nemen aan een cursus, maar wel accommodatie vergt. Deze persoon zal betalen voor hun gekozen accommodatie + een extra (zie prijslijst) en zal kunnen deelnemen aan alle extra activiteiten georganiseerd door de school.

- Spaanse gezinnen
Geselecteerd door de school na een persoonlijk gesprek. U kunt kiezen voor enkel-of tweepersoonskamer in halfpension (inclusief twee maaltijden: ontbijt, lunch of diner) of volpension inclusief drie maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Één wasbeurt per week is inbegrepen.


- Gedeelde appartementen: Onze appartementen zijn volledig uitgerust: De slaapkamers hebben een bed, kast, tafel en stoel. Ze kunnen enkel of dubbel (voor mensen die samenkomen). Gemeenschappelijke ruimtes: Woonkamer, keuken met koelkast, wasmachine, kooktoestel / oven, badkamer.

- Hotel / Pensioen en individuele boeking voor een appartement: Indien gewenst kunnen wij ook dit soort accommodatie regelen. Prijzen zijn afhankelijk van de vereisten.

 

>> Spaanse cursussen in Almuñecar Spanje

 

 

Spaanse cursussen in Spanje, Spaanse scholen in Spanje, Spaanse taalcursus, Studeer spaans in Spanje, spaanse taalschool, Spaans leren in Spanje, Leer spaansEspañol.pro is a part of Idiomas.pro®.

idiomas.pro®
Language holidays / Sprachreisen
Viajes lingüísticos

English / Spanish / German / French / Italian courses

 

SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE

Spaans Cursus in Alicante / Spaans Cursus in Almuñecar / Spaans Cursus in Barcelona / Spaans Cursus in Bilbao / Spaans Cursus in Cadiz / Spaans Cursus in Córdoba / Spaans Cursus in Denia / Spaans Cursus in Granada / Spaans Cursus in Ibiza / Spaans Cursus in Madrid / Spaans Cursus in Malaga / Spaans Cursus in Marbella / Spaans Cursus in O Grove / Spaans Cursus in Palma de Mallorca
Spaans Cursus in Prado del Rey / Spaans Cursus in Salamanca / Spaans Cursus un Santander / Spaans in Santiago de Compostella / Spaans Cursus in Sevilla
Spaans Cursus op Tenerife / Spaans Cursus in Valencia / Spaans Cursus in Valladolid

SPANISH IN LATIN AMERICA

Spanish in Argentina / Spanish in Costa Rica / Spanish in Chile / Spanish in Mexico / Spanish in Uruguay

ENGLISH COURSES
www.english-worldwide.com
GERMAN COURSES
www.sprich-deutsch.de
ITALIAN COURSES
www.italianoitaliano.com
ONE-TO-ONE COURSES online per skype idiomas.pro

© idiomas.pro 2003-2017
24/01/17